Voffsing Collection

X-Treme 

Ett stentufft handgjort militärhalsband i nylon. Det har foder i softshell, med handtag i nacken och svarta matchande metalldetaljer. Slitstarkt och brett för maximal komfort och kontroll. Perfekt för den arbetande hunden eller jakthunden.

Voffsing Collection X-Treme

 

Voffsing Collection Black Line

Färgglada halsband med sobert svarta detaljer – Enkelt och snyggt!.

Voffsing Collection Black Line

Svensk design

 

sveriges hundmat

Handgjorda produkter

Tillverkade i Europa

 

Handgjorda Hundhalsband

Alla våra halsband görs av erkänt duktiga hantverkare i Europa med lång erfarenhet av hundprodukter. Vi har själva använt produkter från tillverkaren under en längre tid och kan skriva under på deras kvalitetstänk. 

Hållbarhet och funktion utan några kompromisser.

Halsbanden finns tillgängligt i olika bredder och storlekar så att du ska kunna hitta ett som passar bäst just ditt och din hunds behov. Om du inte hittar det du letar efter eller om du vill göra något personligt kan du titta på vår sida där du designar ditt halsband själv – Precis som du vill ha det. 

Hos oss hittar du halsband med koppelring både mitt på hundhalsbandet och koppelring vid spännet. 

 

Matchande Koppel

Kopplet är länken mellan dig och din hund under promenaden och därför måste du kunna verkligen lita på kopplet du valt.

För våra Voffsing collection koppel har vi valt en annorlunda karbinhake – med ring  än många av våra konkurrenter – ett säkrare val för du vill ju inte att kopplet ska lossna när de verkligen behövs. 

Hos oss hittar du även koppel med reflex så att du och din hund ska synas lite bättre under den mörka tiden. 

Om du inte hittar det koppel du är ute efter kan du designa ditt eget koppel på ”deisgina ditt koppel”-sidan. Du kan till och med få din voffsings namn borderat på kopplet. 

Se våra Koppel

Säkra Hundselar

Om du vill ha maximal kontroll över din voffsing tycker vi att du ska titta på en av våra hundselar. Våra selar är gjorda i flera lager med nylonband med eller utan handtag på ryggen. 

Alla våra selar har en kopplingsring längst fram så den fungerar som en anti-dragsele, något som kan hjälpa dig om du har en starkt dragande hund. 

För att göra det till en behaglig upplevelse för din voffsing är våra selar anatomiskt utformade – allt för din hunds välbefinnande

 

Se våra Selar

Genomtänkta detaljer

Vi har testat hundkoppel många hundkoppel och haft mycket problem med att den vanliga ”pistolhaken” efter en tids användning går sönder. Därför har vi valt att utrusta våra koppel med en hållbarare lösning av karbinhake som har en längre hållbarhet. – Alltid med kvalitet i fokus. 

 

Hållbarhet i fokus

Våra bredare halsband har alla kromade metalldetaljer som spännen och syllor för att garantera en lång hållbarhet. Kromningen gör att rosten hålls på halster under en lång tid. Om du ofta badar med hunden i saltvatten kan vi även skaffa fram halsband och selar med rostfria detaljer – kontakta oss om du är intresserad av detta. 

 

Starka band mellan dig och din bästa vän

Voffsing collection halsband ger dig ett stilrent band mellan dig och din vovve – bokstavligen! Vi jobbar hela tien på att förbättra våra produkter och förfina ett redan bra koncept.

 

Designa ditt eget halsband

Hos oss har du möjlighet att designa ditt eget halsband, själv välja storlek, färg och till och med lägga till din hunds namn. När du är nöjd låter vi våra erfarna sömmerskor göra jobbet och därefter kommer din kreation i brevlådan! 

Enklare kan det inte bli!

 

Designa ditt halsband

En explosion av färger

Vi strävar efter att ha de snyggaste och renaste färgerna så att du ska kunna hitta ett halsband eller sele som passar just din och din hunds stil