Svensk design

 

sveriges hundmat

Handgjorda produkter

Tillverkade i Europa

 

Handgjorda Hundhalsband

Alla våra halsband görs av erkänt duktiga hantverkare i Europa. Vi har själva använt produkter från tillverkaren under en längre tid och kan skriva under på deras kvalitetstänk.

Hållbarhet och funktion utan kompromisser.

Halsbanden finns i olika bredder och storlekar så att du ska kunna hitta ett som passar just din hunds behov. 

Hos oss hittar du halsband med koppelring både mitt på halsbandet och koppelring vid spännet. 

 

Matchande Koppel

Kopplet är kontakten mellan dig och din hund under promenaden och därför måste du kunna lita på kopplet du valt. För våra Voffsing collection koppel har vi valt en annorlunda karbinhake än många av våra konkurrenter – dyrare men säkrare – du vill ju inte att kopplet ska lossna när de verkligen behövs. 

Hos oss hittar du även koppel med reflex så att du och din hund ska synas lite bättre under den mörka tiden. 

Se våra Koppel

Säkra Hundselar

För maximal säkerhet rekommenderar vi en hundsele. Våra selar är gjorda i flera lager med nylonband med eller utan handtag på ryggen. 

Selarna har även en kopplingsring framtill så den fungerar som en antidragsele, något som kan hjälpa dig om du har en starkt dragande hund. 

Alla våra hundselar är helt anatomisk utformade och tillåter hunden till ett rörelsemönster där muskler och leder kan arbeta på ett naturligt sätt utan obehagliga tryck.

Se våra Selar

Genomtänkta detaljer

Vi har testat hundkoppel många hundkoppel och haft mycket problem med att den vanliga “pistolhaken” efter en tids användning går sönder. Därför har vi valt att utrusta våra koppel med en hållbarare lösning av karbinhake som har en längre hållbarhet. – Alltid med kvalitet i fokus. 

 

Hållbarhet i fokus

Våra bredare halsband har alla kromade metalldetaljer som spännen och syllor för att garantera en lång hållbarhet. Kromningen gör att rosten hålls på halster under en lång tid. Om du ofta badar med hunden i saltvatten kan vi även skaffa fram halsband och selar med rostfria detaljer – kontakta oss om du är intresserad av detta. 

 

Designa ditt eget halsband

Hos oss har du möjlighet att designa ditt eget halsband, själv välja storlek, färg och till och med lägga till din hunds namn. När du är nöjd låter vi våra erfarna sömmerskor göra jobbet och därefter kommer din kreation i brevlådan! 

Enklare kan det inte bli!

 

Designa ditt halsband

En explosion av färger

Vi strävar efter att ha de snyggaste och renaste färgerna så att du ska kunna hitta ett halsband eller sele som passar just din och din hunds stil