ANSÖK OM MEDLEMSKAP HOS OSS

Du som är uppfödare med registrerat kennelnamn hos SKK har möjlighet att bli medlem i Voffsings Uppfödarklubb. Medlemskapet kostar naturligtvis ingenting!

Uppfödare som är medlemmar i voffsings uppfödarklubb får för närvarande 20% rabatt på vårt kvalitetsfoder från Tundra. Vi finns också till förfogande för dig som behöver hjälp och information om foder och kosttillskott. För dig som köper Tundrafoder av Voffsing.se till kommande kull finns möjligheten att kostnadsfritt beställa våra valppaket som du kan ge till dina valpköpare – starten på hälsosamt hundliv.

Observera: För att erhålla samtliga förmåner i vår uppfödarklubb måste du vara SKK-registrerad uppfödare samt ta minst en valpkull vart tredje år. 

Ansök nu!

Åtaganden


Som medlem i Voffsings uppfödarklubb åtar du dig att:

– Ge fodret (som du köper till uppfödarrabatt hos oss) till valparna under deras första tid och aktivt promota voffsing.se 
– Överlämna valppaket till alla valpköpare, i sin helhet med all information.
– Skicka in valpköparnas kontaktuppgifter till Voffsing.se via e-post.

OBS: Antalet levererade valppaket och inkomna kontaktuppgifter ska överensstämma. Om detta åtagande inte sköts kommer du att bli debiterad för valppaketens fulla värde.

Det är också viktigt att du som uppfödare aktivt hjälper till att se till att valparna får ett och samma kvalitetsfoder både under tiden hos dig som uppfödare och i sitt nya hem.

Det är viktigt att du informerar valpköparen om att du lämnar uppgifterna vidare till oss. Du får inte heller sälja produkterna vidare på något sätt.

Förmåner för dig som kennel

 

Som medlem i Voffsings uppfödarklubb får du:

20% rabatt på våra utvalda hundfoder
• Ett exklusivt Valppaket till dina valpköpare, levererade till till dig som uppfödare utan extra kostnad med samma kvalitetsfoder som du gett valparna under deras första tid. 
• Råd i utfodringsfrågor och eventuella kosttillskott.

Vi länkar gärna till din Kennel från vår sida. 

Dessutom: Använder du vår logotyp på en framträdande plats på din hemsida erbjuder vi dig också 10% rabatt på hela vårt sortiment utöver foder (där du såklart behåller dina 20%). Om du vill göra detta så hör av dig så skickar vi ett voffsing.se logotypkit till dig. 

Disclaimer: Voffsing.se förbehåller sig rätten att ändra innehållet i valppaketet samt omfattningen av rabatter vid behov, t ex beroende på valutaförändringar, leverantörsbegränsingar och liknande. 

Tundra Valp 750g

Tundra valp är vår utvalda hundmat, den mat i vårt sortiment som vi rekommenderar till alla valpar. Det är Spannmålsfritt torrfoder från Kanada,.och är perfekt för den växande valpen med högt energiinnehåll. Innehåller inte konserveringsmedel eller färgämnen. 

Ingredienser: Urbenad kalkon (16,5%), Kycklingköttmjöl (16,5%), Ärtor, Laxmjöl (9,5%), Hela torkade ägg (7,5%),
Urbenad anka (7%), Kycklingfett (6,5%), Ärtprotein, Kikärtor, Skalade ärtor, Linser, Tapioca, Kalkonbuljong (3%), Laxolja (3%), Linfrö, Kalciumkarbonat, Natriumklorid, Morötter, Äpple, Sötpotatis, Blåbär, Tranbär, Chicoryrot, Kolinklorid, Bladpersilja, Pepparmynt,
Grönt tea, Kaliumklorid, Yucca Schidigera, Rosmarinextrakt

Tundra Hundmat